Velkommen til oss

Nor-Trapp har levert trapper til norske hjem siden 1946 og er i dag blant de største produsentene av trapper i Norge til boligmarkedet. Vi kombinerer industriell produksjon med gode norske håndverkstradisjoner for å gi deg en trapp med riktig kvalitet og utforming.

Alle våre trapper blir produsert etter mål til hvert enkelt prosjekt og varierer derfor med utførelsen som den enkelte kunde har valgt og mengde. Erfaringsmessig koster en ny trapp normalt fra kr. 35 000,- ferdig montert.

Vår leveringstid varierer veldig gjennom sesongen. Vi anbefaler derfor våre kunder å ta kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen slik at vi i samarbeid med kunde kan levere trappen til avtalt tid.

Vi påtar oss ikke arbeid med utskiftning av deler på eksisterende trapper. Vår anbefaling er å ta kontakt med en lokal møbelsnekker som kan bistå deg med dette.

Vi leverer ikke trinnfornying til eksisterende trapper. Vår anbefaling er å ta kontakt med en lokal møbelsnekker som kan bistå deg med dette.

Tre er et levende materiale som krymper eller sveller ved fuktendringer gjennom de ulike årstidene, eller ved svingninger i temperatur. Som følge av dette kan det oppstå lyder i trappen. Etterstramming av skruer kan bidra til å redusere dette problemet. Les mer om dette her: Reklamasjonsskjema

Alle våre trapper er norskproduserte og blir produsert på vår fabrikk i Rakkestad som ligger sentralt i Østfold.

Hos oss kan du velge mellom ulike tresorter som furu, eik og ask. Mange av våre kunder velger å kombinere to tresorter hvor man benytter f.eks eik i trinn og hvitmalt furu i øvrige deler.

Ja vi foretar en uforpliktende befaring hos våre kunder ved behov. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med befaring på bygget. Vi kan  gi deg en ganske nøyaktig pris basert på bilder og eventuelt noen enkle skisser. Dersom vi må bistå deg med konstruksjonsmessige løsninger som er tidkrevende vil dette bli fakturert for etter avtalt timesats.

Ja vi kan levere trapper i hele Norge, men det er kun i noen utvalgte områder på østlandet, sørlandet og vestlandet hvor vi kan tilby oppmåling og montering.

Håndlist på vegg er påbudt i nyere byggeforskrifter og blir levert og eventuelt montert av oss. Se mer om krav til trapp og utforming av trapperom her: Trappemanual

Monteringstiden varierer med størrelse på trappen. I de aller fleste tilfeller blir trappen montert på 5-7 timer.

© Copyright 2022 Nor-Trapp AS | Nettside laget av GP Marked