Vi produserer, leverer og monterer trapper til både privat og proffmarkedet. Enten du ønsker å skifte ut en eksisterende trapp eller bygger nytt hus kan vi hjelpe deg med ny trapp.

Vår jobb er å lage din drømmetrapp!

Når vi skal bygge en trapp akkurat for deg ønsker vi at du skal få drømmetrappen, den som passer optimalt inn i ditt hjem. Det betyr at du kan velge ut forskjellige elementer fra våre sortiment og sette dem sammen etter din smak. Velg den håndlisten, sprossene og stolpen du ønsker, finn de tresortene du liker best og den overflatebehandlingen som passer inn i miljøet du vil skape.

Last ned vår brosjyre

Valg av tresort, stål og glass, samt overflatebehandling er viktig når du skal utforme trappen din. Design og utseende er utslagsgivende, men soliditet, brukervennlighet, sikkerhet og komfort er også vesentlig når du skal velge elementer og utforming som skal vare. Trappen er et møbel i boligen din – som både skal være funksjonell, tidsmessig og sikker. Barnesikringslister, utforming og stigningsvinkel er noen av elementene som skaper trygghet og komfort for hele familien. Utformingen er også viktig for funksjonaliteten og plassen du har tilgjengelig for trappen din

Kvalitet til å se og kjenne på!

Et kjennetegn på et håndverksprodukt av høy kvalitet er den ferdiggjøringen du kjenner og opplever. Runde, myke kanter, jevne behagelige overflater og en ferdiggjøring du kan se er utført med stolthet. For oss i NOR-TRAPP gjelder dette også detaljer du ikke ser. Vi legger vekt på utforminger og detaljer, som gir deg en trapp som er sikrere og mer behagelig å bevege seg i.

© Copyright 2022 Nor-Trapp AS | Nettside laget av GP Marked