Trappen i boligen din er et sentralt element og et «blikkfang» i hjemmet ditt. Det å skifte ut den gamle trappen er ofte enklere enn du tror. Oppussing av eksisterende trapp kan for mange bli en kostbar affære og prisen kan komme opp mot en ny trapp.

Dersom du ønsker å skifte ut eller bytte din trapp så ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Prosessen med å bytte ut eksisterende trapp er enklere enn mange tror. I samarbeid med oss hjelper vi deg med planleggingen slik at trappen blir montert så rakst som mulig etter at eksisterende trapp er demontert. Montering av ny trapp gjøres på en dag. Ofte ønsker våre kunder å male trapperommet eller plate rommet på nytt. Dette gjøres enklest når trapperommet er fritt. Kostnaden ved å male og legge trinnfornyer i eksisterende trapp blir ofte uforholdsmessig store sammenlignet med å skifte ut hele trappen. Send oss en mail og legg gjerne ved noen bilder av din eksisterende trapp så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud på ny trapp.

Hvorfor ny trapp?

Fornyer og endrer totalopplevelsen av boligen din.

Kan bidra til økt sikkerhet og bedre funksjonalitet.

Boligen øker i verdi.

I samarbeid med kunde bistår vi med planleggingen slik at man unngår å være uten trapp lenger enn nødvendig. Selve monteringen av ny trapp gjøres på en dag, men ofte ønsker kunde friske opp trapperommet med ett nytt malingsstrøk når den gamle trappen er demontert og trapperommet står fritt.

Uforpliktende befaring og forslag til løsning ved behov.

Pristilbud

Oppmåling og montering.

Hva koster en ny trapp?

Alle våre trapper blir produsert etter mål til hvert enkelt prosjekt. Trappene varierer dermed i størrelse, utforming og design. Vi har et utvalg av ulike modeller, tresorter, farger og overflatebehandlinger du kan velge mellom slik at vi kan tilpasse trappen etter deres ønske. Erfaringsmessig ligger våre leveranser i snitt mellom kr.35 000,- og 65 000,- ferdig montert.

© Copyright 2022 Nor-Trapp AS | Nettside laget av GP Marked