Ledige stillinger i produksjon

Ledige stillinger i produksjon


Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter! Nå trenger vi flere personer til vår fabrikk i Rakkestad, og har for tiden ledige stillinger i vår produksjon. Full opplæring vil bli gitt og vi vektlegger i stor grad personlig egnethet. I første omgang søker vi nå etter operatør på vår CNC styrte fres. Link til stillingsannonsene vil bli lagt ut her så snart de er offentliggjort. Søknad sendes til: nor-trapp@nor-trapp.no 

  1. CNC operatør, søknad merkes «CNC»

Ønsker du mer informasjon om stillingen så ta kontakt med Stian på tlf:90881460 eller mail: stian@nor-trapp.no

Har du bakgrunn og erfaring fra trevarebransjen vil vi alltid finne plass til den rette personen i vår organisasjon, og ønsker at du skal sende oss en åpen søknad. Søknad merkes «åpen søknad» og sendes til: nor-trapp@nor-trapp.no

© Copyright 2021 Nor-Trapp AS | Nettside laget av GP Marked
Lurer du på noe? Ta kontakt!