Vi tilbyr barnesikringslister i stål
  • 2914
  • 0

Vi tilbyr barnesikringslister i stål

Tett eller åpen trapp? Valget mellom en tett trapp med stusstrinn eller en åpen med barnesikringslister er ikke alltid like lett. Tett trapp blir ofte valgt av kunder som skal benytte plassen under trappen til oppbevaringsplass eller f.eks en kontorplass. En tett trapp gir ofte et mer robust inntrykk av trappen og man forhindrer at støv og lignende samler seg under trapppen. En åpen trapp gir et mer luftig inntrykk, slipper lys inn under trappen og er enklere å rengjøre. Som standard blir alle våre trapper levert som åpne med barnesikringslister i tre og gir ikke noe tillegg i pris. Som tilvalg kan vi også tilby barnesikringslister i stål.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din kommentar vil bli publisert i løpet av 24 timer.

© Copyright 2019 Nor-Trapp AS | Nettside laget av GP Media
Lurer du på noe? Ta kontakt!